2021-01-22 13:25:05• hírek • Bede Emőke

Hamis jogosítvánnyal akarta átvágni a Szatmár megyei rendőröket egy férfi

Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség
Képünk illusztráció. Forrás: Szatmár Megyei Rendőr-felügyelőség

Január 21-én a közlekedési rendőrök épp az Alsószopor területén található 19A jelzésű országúton tartottak közúti ellenőrzést, amikor 17 óra 25 perc környékén félreállítottak egy személyautót, melyet egy Máramaros megyei férfi vezetett.

Az egyenruhások kérésére az 51 éves férfi egy látszólag Ukrajnában kiállított autóvezetői engedélyt nyújtott át, viszont a rendőröknek hamar szemet szúrt, hogy a dokumentumon nem szerepelnek az eredetiséget igazoló biztonsági elemek. A további vizsgálatok során kiderült, a férfi nem véletlenül próbálkozott hamis jogsival, hiszen Romániában egyetlen kategóriában sem sikerült autóvezetői engedélyt szereznie. A hatóság emberei a férfi ellen büntetőeljárást kezdeményeztek.


Ugyanezen a napon, 18 óra 50 perc környékén Kismajtény és Krasznaszentmiklós között is közúti ellenőrzés zajlott, melynek során a szolgálatot teljesítő rendőrök félreállítottak egy kocsit. A járművet vezető 47 éves, nagymajtényi férfiról azonban hamar kiderült, ő sem rendelkezik érvényes jogosítvánnyal, így a hatóság ebben az esetben is büntetőeljárást indított.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: